Breaking News

Zadrima te dua te paster 1

Per kete, cdo vit, qe nga 2011, organizojme javen e fundit te  shtatot nje dite pune vullnetare per te larguar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona.
Dita e pastrimit do te realizohet se bashku me Nderkomunalen Zadrima, me mbeshtetjen e miqve te COSPE dhe te Circolo Alex Langer-Itali.
Mund te marresh pjese:
  • Duke shenuar, edhe me nje foto je vend ne fshatin tend qe ti deshiron ta kesh te paster dhe te lire nga mbeturinat!
  • Duke u bashkuar me ne ne nje dite ndergjegjesimi dhe mobilizimi ne shtator 2017
MOS HARRO ASNJEHERE T’I DERGOSH MBETURINAT E TUA NE KAZANET E SHERBIMIT TE NDERKOMUNALES ZADRIMA!