Breaking News

Zadrima te dua te paster!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ne Zadrime ka edhe gjera te shemtuara, qe duam t’i eliminojme, per ta bere me te bukur token tone: jane mbeturinat e braktisura pergjate rrugeve, ne rrjedhat e lumenjve, perpara shkollave dhe ne mes te shtepive ku jetojme. Fushata do te krijoje ndergjegjesim per  kete problem si edhe te beje nje gje konkrete per ta zgjidhur.

Click to read more[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”-1″ style=”load-more” items_per_page=”6″ element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1491997322932-1a4c46e9-3dbc-10″ taxonomies=”50″][/vc_column][/vc_row]