Breaking News

Zadrima te dua te miren!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fushata

Ka vende ne Zadrime , me bukuri natyrore dhe te shtrenjta per historine tone e per memorien tone, qe rrezikojne te humbin, prej erozionit, ndotjes ose braktisjes: Fushata Zadrima te dua te miren, do qe t’ju kujtoje vlerat, dhe te beje veprime konkrete per t’i mbrojtur.

Fushata do te realizohet ne tre faza:

  • Mbledhja dhe publikimi i nje siti fotografish te vendeve me vlera natyrore, kulturale dhe historike (nga 15 prill deri ne 15 korrik)
  • Te perzgjidhen fotot e derguara dhe pergatitja e nje ekspozite ne shkolla e ne vende te tjera publike
  • Perpunimi i projekteve per rikuperimin, mbrojtjen dhe vleresimin e propozimeve me te mira, dhe mbledhja e fondeve per realizimin e tyre.

Mund te marresh pjese:

  • Duke derguar nje foto e duke shenuar vendet dhe ato qe kane vlere natyrore e kulturore
  • Duke kontribuar me pune tende vullnetare ose me fonde per realizimin e projekteve te rikuperimit, mbrojtjes dhe vleresimit
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”-1″ style=”load-more” items_per_page=”6″ element_width=”6″ gap=”10″ grid_id=”vc_gid:1483971347560-3858dec8-5023-2″ taxonomies=”54″][ninja_form id=”3″][/vc_column][/vc_row]