Breaking News

Trajnimi i 2 dhe i 3 Agronomeve per bujqesine organike. 5 Dhjetor 2017

Në kuadër të projektit “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësise Familjare në Veri te Shqiperise” që zbatohet nga COSPE dhe RTM në Bashkitë Vau Dejës, Pukë, Fushë Arrëz e një pjesë te Lezhës (Zadrimë), i financuar nga Agjensia Italiane për Zhvillim dhe Bashkëpunim AICS u zhvillua trajnimi i dyte dhe i trete i agronomeve.
Temat e trajtuara ne këtë trajnim te zhvilluar pranë Shkollës së Mesme Profesionale “Ndre Mjeda” Bushat ishin:
Tema 1: Pjelloria e tokës dhe te ushqyerit e bimëve në sistemin e bujqësise biologjike.
Tema 2: mbrojtja e bimëve në sistemin e bujqësisë biologjike.

Trajnimi u drejtua nga:As.Profesor Dr. Enver Isufi
IBB-Instituti i Bujqësisë Biologjike, Durrës.
Morën pjesë agronomët e Drejtorisë se Bujqësisë Shkodër, Vau Dejës, Lezhë dhe mësues te Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”.

Check Also

Lamerim per vend pune

                              …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *