Breaking News

Trajnim për ndryshimet klimatike me Grupin e fermerëve organik, Hajmel, Bashkia Vau Dejës

Me datë 10.12.2021 ishim sërisht në Njësinë Administrative Hajmel, të Bashkisë Vau Dejes, por me Grupin e Fermerëvë Organik, për të folur rreth ndryshimeve klimatike!

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Lezhë

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Lezhë, për çështjet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *