Breaking News

Trajnim për ndryshimet klimatike, Koplik, Malësi e Madhe

Sot gjatë trajnimit “Ndryshimet klimatike dhe Advokimi” me shoqatat e shoqërise civile dhe aktorë të tjere publik.——————————-

Today during the “Climate Change and Advocacy” training with civil society associations and other public actors.


Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Lezhë

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Lezhë, për çështjet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *