Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Teknikat e perpunimit te argjiles. Shkolla Bushat

Levizja Zadrima Toka Jone, COSPE me mbeshtetjen e vazhdueshme te Circolo Alex Langer, Viareggio-Itali, ne Shkollen e Bushatit, nen kujdesin e artistes Silvia Iannotta, zhvilluan 2 ore mesimi, mbi bazat e punimit te argjiles dhe berjen e formave te ndryshme me te.

Check Also

THIRRJE PER SHPREHJE INTERESI – PROGRAM TRAJNIMI PER TE RINJTE E BASHKISE VAU DEJES

COSPE ne bashkepunim me Bashkine Vau Dejes, Shkollen e Mesme profesionale “Ndre Mjeda” ne Bushat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *