Breaking News

Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres

Sot, me 29 tetor 2019, vazhdojme me trajnimet e radhes per nxenesit e Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda” dhe perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi.
temat e trajnimit:
– Kontrolli i cilesise ne prodhimin ushqimor nga Z. Velislav Radojičić
– Retrospektive e leksioneve mbi perpunimin e mjedres nga Z. Nebojša Veličković .

Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per pjesen shqiptare dhe nga Komuna e Petnjices dhe Shoqata Kombetare e Mjedrave te Malit te Zi.

______________________

Today, 29-th of october 2019, continue the trainings for the beneficiaries of the project “Young Montenegrins and Albanians in raspberry crops”.

The training topics were:  
– Quality control in food production, by Mr.Velislav Radojičić
– Retrospective of lectures on raspberry processing, by Mr.Nebojša Veličković

This project is implemented in partnership with the Municipality of Vau Dejes, Professional High School “Ndre Mjeda” – Bushat and COSPE for the albanian part, and the Municipality of Petnjica and the National Association of Berries. The project is funded by EU for the IPA Cross-border Cooperation Programme Montenegro Albania 2014-2020.

Check Also

Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres

Me 16/12/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare …