Breaking News

Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres

Sot, me 31 janar 2019, vazhdojme me trajnimet e radhes per perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi.

temat ishin:
– Ngritja e bimeve te mjedrave – Z. N. Veličković
Perdorimi i duhur i produkteve te mbrojtjes, parimet baze Pjesa I – Znj.Ivona Jočić
Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per pjesen shqiptare dhe nga Komuna e Petnjices dhe Shoqata Kombetare e Mjedrave te Malit te Zi.

______________________

Today, 31-st of january 2019, continue the trainings for the beneficiaries of the project “Young Montenegrins and Albanians in raspberry crops”, funded by EU for the IPA Cross-border Cooperation Programme Montenegro Albania 2014-2020.

the topics were:
– Setting up raspberry crops- Mr. N. Veličković
– Proper use of plant protection products, basic principles I part- Mr.Ivona Jočić

This project is implemented in partnership with the Municipality of Vau Dejes, Professional High School “Ndre Mjeda” – Bushat and COSPE for the albanian part, and the Municipality of Petnjica and the National Association of Berries. The project is funded by EU for the IPA Cross-border Cooperation Programme Montenegro Albania 2014-2020.

Check Also

Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres

Me 16/12/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare …