Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres

Me 24 dhe 25 tetor 2019 kane vazhduar trajnimet per startup ne kuader te projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi.
Trajnimet mbi Planin e Biznesit u mbajten nga Shkelzen Marku dhe moren pjese nxenes te shkolles profesionale Petnjica dhe te rinjte nga Mali i Zi, perfitues te projektit.
Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per pjesen shqiptare dhe nga Komuna e Petnjices dhe Shoqata Kombetare e Mjedrave te Malit te Zi.

Check Also

Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres

Filluam ne Petnjica me date 14 dhe 15 shtator, trajnimet per Start Up me nxenes …