Breaking News

TE RINJTE MALAZEZE DHE SHOIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

Me 04/11/2019 vazhduam tnjnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga BashIcimi Europian ne !wader te Bashkepunimit Nderkufnar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga eksperti i biznesit Shkelzen Marku.
Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale °Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per pjesen shqiptare dhe nga Komuna e Petnjices dhe Shoqata Komb eta re e Mjedrave te Malit te Zi.
On the 4-th of november 2019, continue the trainings for the beneficiaries of the project “Young Montenegrins and Albanians in raspberry crops”.
This project is implemented in partnership with the Municipality of Vau Dejes, Professional High School “Ndre Mjeda” – Bushat and COSPE for the albanian part, and the Municipality of Petnjica and the National Association of Berries. The project is funded by EU for the IPA Cross-border Cooperation Programme Montenegro Albania 20142020.

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Fushë Arrëz

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Fushë Arrëz, për …