Breaking News

TE RINJTE MALAZEZE DHE SHQIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

Me date 3 dhe 4 Tetor 2019, u zhvilluan trajnimet e Start Up-eve me nxenes te Shkolles Profesionale ne Petnjica dhe me te rinjte nga Mali i Zi, perfitues te projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar WA Mali Zi-Shqiperi. Pergjate ketyre dy diteve fokusi ishte ne dy tema kryesore: “Elementet e kerkimit te tregut”, “Dalja ne treg dhe teknikat e marketingut”te cilat u mbajten nga Drejtori i Pergjithshem i Yunus Social Business Fund Albania, Z. Shkelzen Marku. Ne fund te trajnimit nuk munguan pyetjet dhe diskutimet nga ana e pjesemarresve e mbi te gjitha e studenteve te cilet po tregojne vemendje e kuriozitet te lane ne lidhje me trajnimet qe po ndjekin per Start up-et.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes, Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, dhe Shoqata COSPE per pjesen Shqiptare, ndersa per pjesen malazeze Komuna e Petnjices dhe Shoqata Kombetare e Mjedrave ne Malit te Zi.

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Fushë Arrëz

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Fushë Arrëz, për …