Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Me te rejat

Trajnimi i 4 agronomeve

Në kuadër të projektit “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësise Familjare në Veri te Shqiperise” që zbatohet nga COSPE dhe RTM në Bashkitë Vau Dejës, Pukë, Fushë Arrëz e një pjesë te Lezhës (Zadrimë), i financuar nga Agjensia Italiane për Zhvillim dhe Bashkëpunim AICS u zhvillua trajnimi i Trete agronomeve. Trajnimi zhvillua pranë Shkollës së Mesme Profesionale “Ndre Mjeda” …

Read More »

Tourism Conference “Smart Start Up Tourism” 12-13 May Bushat

COSPE, GO2 and VIS Albania.For the second year held the Tourism Conference. “Smart Start Up Tourism” at the Professional School “National School” Ndre Mjeda “Bushat ..     COSPE, GO2 and VIS Albania.For the second year held the Tourism Conference. "Smart Start Up Tourism" at the Professional School "National School" Ndre Mjeda "Bushat ..     Tourism Conference “Smart Start Up Tourism” 12-13 May …

Read More »

1 Tetor 2015

Ne kuader te projektit “Zadrime te dua te paster! Mbeshtetje per permiresimin e sjelljeve ndaj mjedisit ne Zadrime, nepermjet forcimit te bashkepunimit midis aktoreve lokale ne territor”, financuar nga Programi SENiOR-A, me date 1 tetor 2015, u zhvillua aktiviteti i pastrimit ne fshatrat e meposhtem ne Zadrime: Bushat, Barbullush, Mjede, Vau Dejes, Hajmel, Gjader,Troshan.

Read More »