Breaking News

Ngritje kapacitetesh për pjesëmarrje në vendimarrje, Shkodër

Me date 03 Dhjetor 2021, tek Arti i Zanave, Ne Shkoder, u zhvillua takimin me temë: “Procese demokratike dhe me pjesëmarrje në vendimmarrje për ndryshimet klimatike”, i cili zbatohet nga organizata italiane COSPE në partneritet me Qendrën Aarhus dhe Fondacionin CIMA, në kuadër të Projektit ECO Friends, financuar nga Delegacioni Evropian ne Shqipëri.

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Fushë Arrëz

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Fushë Arrëz, për …