Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Monitorimi me ferromone

Ne kuader te projektit “Aleanca per Zhvillimin dhe Vleresimin e Bujqesise Familjare ne Veri te Shqiperise”  financuar nga Agjensia Italiane për Zhvillim dhe Bashkëpunim AICS, dhe zbatuar nga COSPE dhe RTM

Ne zonen e zadrimes jane vendosur disa pika monitorimi me ferromone  ne fermat e perfituesve per Bujqesine Biologjike: Prognozë –sinjalizimin në mbrojtjen e bimëve me feromone monitoruese.per  Tenjen e Rrushit “Lobesia Botrana, Mizes se krimbit te molles (Cydia Polmonela), dhe mizes se ullirit (Bractocera olea) per te pare ecurine dhe per e marre masa per parandalimin e tyre.

Monitorimi u krye nga Eksperti per bujqesine Biologjike Prof Enver Isufi.

Gjendja  e insekteve kryesore,  demtues te bimeve   ne zonen e

Nen-Shkodres, 25 Qershor 7 Korrik, 2018

Monitorim me ferromone

Check Also

THIRRJE PER SHPREHJE INTERESI – PROGRAM TRAJNIMI PER TE RINJTE E BASHKISE VAU DEJES

COSPE ne bashkepunim me Bashkine Vau Dejes, Shkollen e Mesme profesionale “Ndre Mjeda” ne Bushat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *