Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Misioni i Presidentit te COSPE Giorgio Menchini ne shqiperi

Ne kuader te projektit “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësisë familjare në Shqipërinë Veriore.” i financuar nga Agjensia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim, i cili promovon rritjen e pavaresise ushqimore dhe mbështet zhvillimin socio-ekonomik të qëndrueshëm të komuniteteve rurale të disavantazhuara në Veri të Shqipërisë. Presidenti i COSPE Giorgio Menchini,  dhe  Presidenti i Shoqates AveProBi  Gian Domenico Cortiana  dhe Stela Beghini, Konsulene Cospe, bene nje nje vizite ne Shqiperi. Misioni kishte për qëllim mbledhjen e elementeve të informacionit dhe vlerësimit për hartimin e Planit të Punës të vitit të parë.

 

Check Also

Prezantimi fillimit te Projektit te titulluar “ Te rinjte malazeze dhe shqiptare per kultivimin e mjedrave”

COSPE Shkoder ne bashkepunim me Shkollen Profesionale “Ndre Mjeda”, ne Bushat, Bashkia Vau Dejes -Shqiperi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *