Breaking News

Lamerim per vend pune

                                                

COSPE njofton  se ofron 1(nje) vend te lire pune ne kuadrin e projektit te titulluar “Te rinjte malazeze dhe shqiptare per kultivimin e mjedrave”, financuar nga Programi Nderkufitar Mal i Zi-Shqiperi 2014-2020,

Për realizimin e këtij Projekti njoftohet  ky vend i lirë pune:

Link: Lajmerim per vend pune_IPA_2018.

 

 

Bashkia Vau i Dejës kërkon:

Agronome, per te qene pjese e stafit te punes per zbatimin e ketij projekti, qe po zbatohet nga COSPE dhe Shkolla e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, Bashkia Vau Dejes ne Shqiperi, me mbeshtetjen financiare te  Programit Nderkufitar Mal i Zi-Shqiperi 2014-2020.

 • Kandidatet duhet te kene :
 • Diplome universitare ne Agronomi; diploma te tjera nuk do te merren ne konsiderate.
 • Minimumi 5 vjet pervoje pune; eksperienca pune te meparshme me projekte EU do te konsiderohen vlere e shtuar.
 • Pervoja pune te meparshme ne OJF me projekte zhvillimi do te jene vlere e shtuar.
 • Pervoje ne marredhenie me autoritetet vendore, dhe institucionet e edukimit te te rinjve si shkollat profesionale.
 • Njohje te shkelqyer te gjuhes Angleze te shkruar dhe te folur; njohja e gjuhes Italiane do te konsiderohet vlere e shtuar.
 • Aftesi te shkelqyera kompjuterike duke perfshire perpunimin e teksteve dhe prezantimin e programeve.
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi dhe organizimi.
 • Aftesi te forta ne shkrim, sinteze te informacionit, analizes dhe perpilimit.
 • Perkushtim ndaj vlerave dhe aktiviteteve per zhvillim te OJF-ve.
 • Person qe punon me strategji dhe orientohet drejt qellimit.
 • Gadishmeri per te udhetuar ne te gjithe vendin dhe punuar ne fundjave nese do te jete e nevojshme.
 • Te punoje ne grup, fleksibel, i hapur dhe transparent.

 

 

Detyrat dhe Pergjegjesite e kandidatit:

 • Te asistoje stafin e projektit ne kryerjen e takimeve me autoritetet lokale dhe/ ose qendrore.
 • Pergatitja, bashkepunimi per realizimin e aktiviteteve te projektit, pergatitja e raporteve te punes sipas udhezimeve te projektit si edhe sipas procedurave te donatorit.
 • Organizim i vizitave ne terren dhe kryerje takimesh ne autonomi.
 • Asistence, planifikim dhe koordinim i aktiviteteve me Menaxherin e projektit dhe stafin e projektit.
 • Zbatim dhe monitorim i aktiviteteve te projektit, duke bere te mundur perfundimin e tyre ne kohe.
 • Te zhvilloje dhe mbaje marredhenie te mira me partneret e projektit, autoritetet vendore, aktoret e ndryshem dhe organizata te tjera.
 • Pergjegjes per organizimet logjistike ne pregatitjen dhe zbatimin e aktiviteteve te projektit.
 • Te perfaqesoje ne menyre aktive projektin dhe punen e bere ne te gjithe territorin e ku do te nderhyhet; te krijoje lidhjet me partneret kryesore ne nivelin e duhur/ kerkuar.
 • Pergatitje e dokumentave dhe raporteve te aktiviteteve rregullisht, si edhe te dokumentave te tjera te kerkuara.
 • Perkthime nga Shqipja ne Anglisht/ Italisht dhe anasjelltas.
 • Pergjegjesi te tjera te mundeshme sipas kerkeses se Menaxherit te projektit.
 • Nenshtetesi Shqiptare.

Personat e interesuar mund të dërgojnë një CV,  si edhe nje Leter interesi pranë COSPE, brenda datës 14.09.2018, në adresën: Rruga Ndoc Çoba, Nr.66, Shkoder, Shqiperi.

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

COSPE

Rruga Ndoc Çoba, Nr.66, Shkoder, Shqiperi.

                    

Check Also

Eksperienca italiane qe zbatojne bujqesine organike dhe biodinamike, ne Rajonin e Verones

Nga data 22-28 Korrik 2018, nje grup i perbere nga Shoqata COSPE Shkoder, konsulente si …