Breaking News

Kush jemi?

Kush jemi?

Jemi banore te Zadrimes  qe e duam token tone dhe qe jemi duke u bere bashke per t’u kujdesur per te. Jemi te rinj, por iu drejtohemi te gjitheve, qe t’i bashkohen thirrjes sone Zadrima-Toka jone.

Çfare bejme?

Me mbeshtetjen e Shoqates Nderkomunalja Zadrime dhe te Shoqates Italiane COSPE si dhe CIRCOLO ALEX LANGER jemi duke realizuar dy fushata:

  • Zadrima te dua te miren: per te rikuperuar, mbrojtur e vleresuar pasurine tone natyrore
  • Zadrima te dua te paster: per te eliminuar te gjithe mbeturinat e braktisura ne territorin tone

Çfare mund te besh ti?

  • Mund t’i bashkohesh thirrjes sone
  • Mund te marresh pjese ne fushaten Zadrima te dua te miren, duke derguar foto te vendeve ne Zadrime per t’u mbrojtur e per t’u vleresuar
  • Mund te bashkohesh me ne ne javen e fundit te shtatorit, ne diten e ndergjegjesimit “Zadrima te dua te paster” per te pastruar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona
  • Mund te behesh partner ose mik i yni, duke mbeshtetur fushatat tona per projektet tona, edhe nga larg.