Breaking News

Kursit te Formimit: “Bazat e cartapesta”

Pas perfundimit te Kursit te Formimit: “Bazat e cartapesta”, zhvilluar ne Shkoder, ne datat 24-28 shtator 2012, ne dy prej shkollave te Zadrimes, Gjader dhe Hajmel, me mbeshtetjen e projektit COSPE u krijuan laboratoret perkatese te pajisura me te gjitha mjetet e domosdoshme per pune. Femijet kane filluar punen ne keto laboratore nen mbikqyrjen e mesuesit kujdestar si dhe te animatoreve, sipas nje programi te caktuar. Ne kete program kemi menduar te perfshijme vetem femijet nga klasa e 3-te deri ne klasen e 6-te, pasi jane mosha me e pershtatshme per kete lloj pune. Ne fund te vitit shkollor, secila nga klasat do te realizoje nje krijim perfundimtar, i cili do te ekspozohet gjate aktivitetit te bere me kete rast. Qellimi i ketij laboratori eshte riciklimi i gazetes per te krijuar maska apo figura te tjera argetuese per femijet.

Check Also

TE RINJTE MALAZEZE DHE SHOIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

Me 16/12/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *