Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Kultura e Komanit Flet

Kjo video eshte realizuar per te promovuar sitin arkeologjik te Komanit, ne kuader te projektit:
Kultura e Komanit flet!
Pasuria kulturore dhe natyrore per zhvillimin e nje turizmi te qendrueshem,
financuar nga: Parneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim, fitues i Konkursit te ideve te Gjelberta 2016

Check Also

Prezantimi fillimit te Projektit te titulluar “ Te rinjte malazeze dhe shqiptare per kultivimin e mjedrave”

COSPE Shkoder ne bashkepunim me Shkollen Profesionale “Ndre Mjeda”, ne Bushat, Bashkia Vau Dejes -Shqiperi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *