Breaking News

karnavale 10 shkurt

Pjese e  aktiviteteve te zhvilluara ne Shkoder me rastin e Karnevaleve, nga datat 10-12 shkurt ishin edhe 25 femije te Shkollave te Zadrimes. Femijet mbanin veshje te krijuara me materiale plastike si dhe maskat e bera nga vete ato ne laboratoret e Cartapestes. Slogani i tyre ishte “Shqiperi te dua te paster”. Qellimi i pjesemarrjes ne kete aktivitet ishte sensibilizimi i popullsise ne lidhje me riperdorimin dhe riciklimin e materialeve te ndryshme si dhe ai i mbrojtjes se mjedisit.

Check Also

Zadrima Video

VIDEO PREZANTUESE E LEVIZJES ZADRIMA TOKA JONE, pergatitur nga GJOVALIN KUKA Best free WordPress theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *