Breaking News

Kalendari i Bulkut “Janar 2018”

Te dashur bujq dhe bujkesha te zones se Bashkise Vau Dejes  dhe te gjithe Shqiperise.

Te dashur miq shperndajeni sa me shume kete dokument nepermjet adresave tuaja ne facebook, qe t’i vijme ne ndihme bujqesise shqiptare sadopak, e te kontribuojme per me shume informacion ne kete fushe e te bashkepunojme e shkembejme njohurite tona te trasheguara nga te paret tane.

Bashkia  e Vau Dejes ne bashkepunim me Shkollen e Mesme  Profesionale Kombetare “Ndre Mjeda”, ne Bushat ne kuader te projektit “Aleanca per Zhvillimin dhe Vleresimin e Bujqesise Familjare”,  ne Veri te Shqiperise, e financuar nga AICS-Agjensia Italiane per Bashkepunim dhe Zhvillim dhe qe zbatohet nga COSPE ( per territorin e Zadrimes, Bashkise Vau Dejes e Lezhe) e RTM  per territorin e Fushe Arres e Puke, do te  publikojne çdo muaj  kalendarin e bujkut ne web site: www.zadrimatokajone.al

Eshte nje kalendar me karakter enciklopedik  te dhenash, nga te gjitha fushat, e hapur  per çdo lloj informacioni dhe pyetjesh qe ju interesojne per zhvillimin e bujqesise, blegtorise dhe bletarise qe lidhen me Zadrimen dhe trojet per rreth saji.

Shenim: Te gjitha pyetjet qe ju do te keni ne lidhje me  keto probleme te drejtohen ne adresen e email: [email protected] si edhe mund te kontaktoni ne numrin e celularit: 0682067637

 Te gjtha pergjigjet e pyetjeve do te pergaditen nga specialistet e profesineve  qe ju drejtohen, dhe do te  merrni pergjigjet  ne numrin e radhes ne Kalendarin e Bulkut.

Kliko per te lexuar: Kalendari i bulkut “Janar 2018

 

  

Check Also

Lamerim per vend pune

                              …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *