Breaking News

Kalaja e Danjes

Starting point: Deja Quarter

Distance: 1,3 km

Max slope: 43,9%

Time: 1 hour

[osm_map_v3 map_center=”42.012,19.63″ zoom=”13″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/05/Kalaja-e-Danjes.kml” file_color_list=”red” control=”fullscreen” map_border=”thin solid black”] Download KMZ Download KML Download GPX

Check Also

Eco-cultural Trails in Zadrima, North Albania

The project of Eco-cultural trails promotion is part of a two-year project that COSPE Onlus …

Kalaja e Danjes

Starting point: Deja Quarter

Distance: 1,3 km

Max slope: 43,9%

Time: 1 hour

[osm_map_v3 map_center=”42.012,19.63″ zoom=”13″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/05/Kalaja-e-Danjes.kml” file_color_list=”red” control=”fullscreen” map_border=”thin solid black”] Download KMZ Download KML Download GPX

Check Also

KALENDARI I BULKUT MUAJ QERSHOR 2018

PUNIMET NË ARA Për bimen e Grurit: Në zonën e ulet të Bashkisë sonë bima …

Kalaja e Danjes

Starting point: Deja Quarter

Distance: 1,3 km

Max slope: 43,9%

Time: 1 hour

[osm_map_v3 map_center=”42.012,19.63″ zoom=”13″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/05/Kalaja-e-Danjes.kml” file_color_list=”red” control=”fullscreen” map_border=”thin solid black”] Download KMZ Download KML Download GPX

Check Also

Trajnim me perfituesit e granteve, Shkolla Profesionale “Ndre Mjeda” Bushat.

Ne kuader te projektit “Aleanca per Zhvillimin dhe Vleresimin e Bujqesise Familjare ne Veri te Shqiperise” financuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *