Breaking News

TimeLine Layout

March, 2020

 • 3 March

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHQIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 02/03/2020 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku ne ambientet e Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme …

  Read More »

February, 2020

 • 10 February

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHOIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 10/02/2020 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku ne ambientet e konviktit te Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen …

  Read More »

January, 2020

 • 21 January

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 20/01/2020 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku ne ambientet e Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme …

  Read More »

December, 2019

 • 16 December

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHOIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 16/12/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku ne ambientet e Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme …

  Read More »
 • 2 December

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHQIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 02/12/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua ne ambientet e konviktit te Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale …

  Read More »

November, 2019

 • 25 November

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHQIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 25/11/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne Kuader te Bashkepunimit Nderkufitar PA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per pjesen shqiptare …

  Read More »
 • 11 November

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHQIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 11/11/2019 vazhduam trajnimin e radhes per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku.Ky project zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per …

  Read More »
 • 4 November

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHOIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 04/11/2019 vazhduam tnjnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga BashIcimi Europian ne !wader te Bashkepunimit Nderkufnar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga eksperti i biznesit Shkelzen Marku.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale °Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE …

  Read More »

October, 2019

 • 28 October

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHQIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 24 dhe 25 tetor 2019 kane vazhduar trajnimet per startup ne kuader te projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimet mbi Planin e Biznesit u mbajten nga Shkelzen Marku dhe moren pjese nxenes te Shkolles Profesionale Petnjica dhe te rinjte nga Mali i …

  Read More »
 • 23 October

  TE RINJTE MALAZEZE DHE SHOIPTARE PER KULTIVIMIN E MJEDRES

  Me 23/10/2019 vazhduam trajnimet per Start Up, me perfituesit e projektit “Te rinjte Malazeze dhe Shqiptare per kultivimin e Mjedres”, financuar nga Bashkimi Europian ne kuader te Bashkepunimit Nderkufitar IPA Mali Zi-Shqiperi. Trajnimi u zhvillua nga Shkelzen Marku.Ky projekt zbatohet ne partneritet me Bashkine Vau Dejes dhe Shkollen e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat, nga Shoqata COSPE per pjesen shqiptare …

  Read More »