Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

GIS

Hartat e burimeve ne Zadrime

Keto shtigje jane realizuar nga grupi i animatoreve te Levizjes Zadrima Toka jone, ne bashkepunim me Eksperten Svicerane Barbara Haussamann, perreth territorit te Zadrimes, per te zbuluar thesaret natyrore dhe kulturore qe gjenden ne kete territor.  Kjo pune u realizua me mbeshtetjen financiare te Programit te Zhvillimit Rajonal-Veriu i Shqiperise, nepermjet Bashkepunimit Austriak per Zhvillim dhe Bashkepunimit Zviceran per Zhvillim …

Read More »

Shita Hajmelit

Starting point: Nenshati village, Lagjia Sumaj quarter Elevation gain: 509 m Avg slope: 17,4% Lenght:3 km

Read More »

Sarda

Starting point: Gjoc Rragam, Guri i zi Elevation Gain: 114 m Avg slope:3.4% Length:13.3 km

Read More »

Gjader

Gjader: Nisja Dajc Distance: 6.6 km Elevation gain: 23 m Avg slope: 0.9 Time: 2 hour

Read More »