Breaking News

zadrima new en

Tourism Conference “Smart Start Up Tourism” 12-13 May Bushat

COSPE, GO2 and VIS Albania.For the second year held the Tourism Conference. “Smart Start Up Tourism” at the Professional School “National School” Ndre Mjeda “Bushat ..     COSPE, GO2 and VIS Albania.For the second year held the Tourism Conference. "Smart Start Up Tourism" at the Professional School "National School" Ndre Mjeda "Bushat ..     Tourism Conference “Smart Start Up Tourism” 12-13 May …

Read More »

Eco-cultural Trails in Zadrima, North Albania

The project of Eco-cultural trails promotion is part of a two-year project that COSPE Onlus has started in North Albania, to promote the sustainable development of the area, in Zadrima. There were tracked with GPS, 14 routes, highlighting the natural and cultural features and creating a permanent signage that aid to the enjoyment of those rights of way. This presentation …

Read More »

1 Tetor 2015

Ne kuader te projektit “Zadrime te dua te paster! Mbeshtetje per permiresimin e sjelljeve ndaj mjedisit ne Zadrime, nepermjet forcimit te bashkepunimit midis aktoreve lokale ne territor”, financuar nga Programi SENiOR-A, me date 1 tetor 2015, u zhvillua aktiviteti i pastrimit ne fshatrat e meposhtem ne Zadrime: Bushat, Barbullush, Mjede, Vau Dejes, Hajmel, Gjader,Troshan.

Read More »

Eco-cultural Trails in Zadrima, North Albania

The project of eco-culture trails promotion is part of a two-year project that COSPE Onlus has started in North Albania, to promote the sustainable development of the area, in Zadrima. There were tracked with GPS, 14 routes, highlighting the natural and cultural features and creating a permanent signage that aid to the enjoyment of those rights of way. This presentation …

Read More »

Kalaja e Danjes

Starting point: Deja Quarter Distance: 1,3 km Max slope: 43,9% Time: 1 hour [osm_map_v3 map_center=”42.012,19.63″ zoom=”13″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/05/Kalaja-e-Danjes.kml” file_color_list=”red” control=”fullscreen” map_border=”thin solid black”]

Read More »

Bushat

Bushat: Starting point: Krye Bushat school Distance: 10 km Elevation gain: 524 m Avg slope: 10,3% Time: 8 hours (included break time) [osm_map_v3 map_center=”41.972,19.534″ zoom=”13″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/05/Bushat.kml” file_color_list=”red” control=”fullscreen” map_border=”thin solid blue”]  

Read More »

Edukimi mjedisor per publikim tetor 2012

Ne datat 12 dhe 13 tetor, nga REC/Qendra Rajonale e Mjedisit ne Shqiperi, u mbajten 2 modulet e para, nga cikli me 4 module, te trajnimit per mesuesit mbi Paketen e gjelber dhe Edukimin mjedisor ne shkollat 9 vjecare te Zadrimes. Trajnimi u zhvillua ne kuader dhe me mbeshtetjen financiare te Projektit “Mbeshtetje dinamikave te zhvillimit lokal ne zonen rurale …

Read More »