Breaking News

cospe

Bushat

Bushat: Starting point: Krye Bushat school Distance: 10 km Elevation gain: 524 m Avg slope: 10,3% Time: 8 hours (included break time) [osm_map_v3 map_center=”41.972,19.534″ zoom=”13″ width=”100%” height=”450″ file_list=”../../../../wp-content/uploads/2017/05/Bushat.kml” file_color_list=”red” control=”fullscreen” map_border=”thin solid blue”]  

Read More »

Bashkia Vau Dejes

Kreu Bashkia e Vau-Dejës bën pjesë në Qarkun e Shkodrës, me distance 20 km nga Shkodra, 92 km nga Tirana dhe 81 km nga Airoporti i Rinasit. Ajo ka një sipërfaqe prej 468 km² ku 10 465 ha janë tokë bujqesore. Bashkia   e  Vau-Dejës kufizohet në veri dhe në perëndim me bashkinë e Shkodrës, në lindje me bashkinë Fushë-Arrëz  ndërsa …

Read More »

Formazione Cartapesta

Nell’ambito del Progetto “Sostegno per le dinamiche dello sviluppo locale nell’area rurale della Zadrima-Nord Albania”, finanziato dal Ministero Italiano degli Affari Esteri-MAE, si e svolto il Corso di Formazione: “Le basi della cartapesta”, dal 24-28 Settembre 2012, con la figura dell’esperto in materia Lorenzo Paoli, a citta’ di Scutari, presso la Sede del COSPE-Scutari, per il Gruppo degli Animatori Ambientali …

Read More »

Trajnimi kartapestes

Ne kuader te Projektit “Mbeshtetje per dinamikat e zhvillimit lokal ne zonen rurale te Zadrimes-Veriu i Shqiperise”, i financuar nga Ministria e Puneve te Jashtme Italiane-MAE, u zhvillua Kursi i Formimit: “Bazat e  cartapesta” ne datat 24-28 shtator 2012, me mbikqyrjen e ekspertit Lorenzo Paoli, ne zyrat e  COSPE-Shkoder. Ne kete trajnim moren pjese te gjithe animatoret e levizjes Zadrima …

Read More »