Breaking News

Aktiviteti permbylles ne shkollen Gjader

Aktiviteti permbylles i Kartapestes u be me dt.04.06.2013.Ne kete aktivitet ishin te ftuar:

 • Drejtori i Arsimit z.Kastriot Kodheli
 • Nenkryetari i Komunes Dajc z.Fatbardh Filipi
 • Kordinatorja e projektit Cospe znj.Rozeta Gradeci me stafin e saj.
 • Prinderit e femijeve si dhe bashke-fshatare te tjere.

 

Tema e ketij aktiviteti ishte: Shqiperi,Brezi yne rritet per ty!

 

Ky aktivitet kishte si qellim permbylljen e punimeve me kartapesta qe me femijet kemi bere gjate ketij viti i cili ka qene nje sukses dhe nje realizim total i produktit final qe ishin maska te ndryshme dhe shume te bukura te punuara nga femijet me shume pasion dhe perkushtim.Ketyre maskave ne donim tu jepnim jete nepermjet personazheve te ndryshme qe femijet realizuan gjate ketij spektakli te vogel dhe ne menyre qe ato te mos mbeten thjesht maska te bukura te vendosura ne mure dhe ne rafte.

U bene shume dramatizime dhe kenge ne lidhje me mjedisin sesi ne duhet ta ruajme ate,te kujdesemi dhe ta bejme pjese te jetes sone te perditshme gjithmone te shoqeruar me maskat qe kane bere femijet.Ishte nje kenaqesi shume e madhe per mua te punosh me keta femije artista,qe kane ide dhe deshire per te jetuar ne nje ambient me te paster,jane brezi i ardhshem i ketij vendi qe pak nga pak ka filluar te ndryshoje fale projekteve qe jane realizuar nga Cospe e cila ka qene pika kyce dhe nje mbeshtetje shume e madhe per kete shkolle duke ngritur kete laborator kartapesta ka bere qe keta femije te argetohen shume dhe te harrojne monotonine e perditshme te mesimeve te veshtira qe kishin.

Jam shume e nderuar qe kam punuar me kete shkolle dhe do te doja qe kjo lidhje te mos perfundonte ketu por te vazhdonte me tej sepse ne te vertete e meritojne sepse ka dhene rezultat.

 

 

Violeta Hila

Animatore mjedisore

Shkolla Gjader

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Fushë Arrëz

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Fushë Arrëz, për …

Aktiviteti permbylles ne shkollen Gjader

Aktiviteti permbylles i Kartapestes u be me dt.04.06.2013.Ne kete aktivitet ishin te ftuar:

 • Drejtori i Arsimit z.Kastriot Kodheli
 • Nenkryetari i Komunes Dajc z.Fatbardh Filipi
 • Kordinatorja e projektit Cospe znj.Rozeta Gradeci me stafin e saj.
 • Prinderit e femijeve si dhe bashke-fshatare te tjere.

 

Tema e ketij aktiviteti ishte: Shqiperi,Brezi yne rritet per ty!

 

Ky aktivitet kishte si qellim permbylljen e punimeve me kartapesta qe me femijet kemi bere gjate ketij viti i cili ka qene nje sukses dhe nje realizim total i produktit final qe ishin maska te ndryshme dhe shume te bukura te punuara nga femijet me shume pasion dhe perkushtim.Ketyre maskave ne donim tu jepnim jete nepermjet personazheve te ndryshme qe femijet realizuan gjate ketij spektakli te vogel dhe ne menyre qe ato te mos mbeten thjesht maska te bukura te vendosura ne mure dhe ne rafte.

U bene shume dramatizime dhe kenge ne lidhje me mjedisin sesi ne duhet ta ruajme ate,te kujdesemi dhe ta bejme pjese te jetes sone te perditshme gjithmone te shoqeruar me maskat qe kane bere femijet.Ishte nje kenaqesi shume e madhe per mua te punosh me keta femije artista,qe kane ide dhe deshire per te jetuar ne nje ambient me te paster,jane brezi i ardhshem i ketij vendi qe pak nga pak ka filluar te ndryshoje fale projekteve qe jane realizuar nga Cospe e cila ka qene pika kyce dhe nje mbeshtetje shume e madhe per kete shkolle duke ngritur kete laborator kartapesta ka bere qe keta femije te argetohen shume dhe te harrojne monotonine e perditshme te mesimeve te veshtira qe kishin.

Jam shume e nderuar qe kam punuar me kete shkolle dhe do te doja qe kjo lidhje te mos perfundonte ketu por te vazhdonte me tej sepse ne te vertete e meritojne sepse ka dhene rezultat.

 

 

Violeta Hila

Animatore mjedisore

Shkolla Gjader

Check Also

KALENDARI I BULKUT MUAJ QERSHOR 2018

PUNIMET NË ARA Për bimen e Grurit: Në zonën e ulet të Bashkisë sonë bima …

Aktiviteti permbylles ne shkollen Gjader

Aktiviteti permbylles i Kartapestes u be me dt.04.06.2013.Ne kete aktivitet ishin te ftuar:

 • Drejtori i Arsimit z.Kastriot Kodheli
 • Nenkryetari i Komunes Dajc z.Fatbardh Filipi
 • Kordinatorja e projektit Cospe znj.Rozeta Gradeci me stafin e saj.
 • Prinderit e femijeve si dhe bashke-fshatare te tjere.

 

Tema e ketij aktiviteti ishte: Shqiperi,Brezi yne rritet per ty!

 

Ky aktivitet kishte si qellim permbylljen e punimeve me kartapesta qe me femijet kemi bere gjate ketij viti i cili ka qene nje sukses dhe nje realizim total i produktit final qe ishin maska te ndryshme dhe shume te bukura te punuara nga femijet me shume pasion dhe perkushtim.Ketyre maskave ne donim tu jepnim jete nepermjet personazheve te ndryshme qe femijet realizuan gjate ketij spektakli te vogel dhe ne menyre qe ato te mos mbeten thjesht maska te bukura te vendosura ne mure dhe ne rafte.

U bene shume dramatizime dhe kenge ne lidhje me mjedisin sesi ne duhet ta ruajme ate,te kujdesemi dhe ta bejme pjese te jetes sone te perditshme gjithmone te shoqeruar me maskat qe kane bere femijet.Ishte nje kenaqesi shume e madhe per mua te punosh me keta femije artista,qe kane ide dhe deshire per te jetuar ne nje ambient me te paster,jane brezi i ardhshem i ketij vendi qe pak nga pak ka filluar te ndryshoje fale projekteve qe jane realizuar nga Cospe e cila ka qene pika kyce dhe nje mbeshtetje shume e madhe per kete shkolle duke ngritur kete laborator kartapesta ka bere qe keta femije te argetohen shume dhe te harrojne monotonine e perditshme te mesimeve te veshtira qe kishin.

Jam shume e nderuar qe kam punuar me kete shkolle dhe do te doja qe kjo lidhje te mos perfundonte ketu por te vazhdonte me tej sepse ne te vertete e meritojne sepse ka dhene rezultat.

 

 

Violeta Hila

Animatore mjedisore

Shkolla Gjader

Check Also

Trajnim me perfituesit e granteve, Shkolla Profesionale “Ndre Mjeda” Bushat.

Ne kuader te projektit “Aleanca per Zhvillimin dhe Vleresimin e Bujqesise Familjare ne Veri te Shqiperise” financuar …