Breaking News

Aktiviteti ne shkollen Hajmel

“MESUES TE DASHUR GEZUAR FESTAT!”

Eshte motoja e aktivitetit qe zhvillohet me date 7 mars 2013, ora 09.00, ne oborrin e shkolles se mesme Hajmel, me rastin e festave te 7 dhe 8 Marsit. Pjesemarres ne kete aktivitet jane nxenesit e shkolles fillore dhe te mesme ndersa organizatore eshte nendrejtoresha e kesaj shkolle, Zj. Leonora Prenga.

Check Also

Mali i Bardhe

Strating point:Gurra Hajmelit Elevation Gain: 255m Avg slope: 10.9 % Length: 4.9 Km Best free …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *