Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

26 shtator 2014

Levizja “Zadrima toka jone” Ne Bashkepunim me shoqaten “Cospe” dhe “Nderkomunalen ZADRIMA” si dhe me mbeshtetjen e vazhdueshme te “Circolo Alex Langer” Viareggio Itali organizuam me Dt:26 shtator 2014 Diten e pastrimit ne territorin tone qe tashme eshte kthyer ne tradite per zonen tone. Ftoheni dhe ju te jepni kontributin tuaj per nje mjedis me te paster.

Check Also

Zadrima Video

VIDEO PREZANTUESE E LEVIZJES ZADRIMA TOKA JONE, pergatitur nga GJOVALIN KUKA Best free WordPress theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *