Breaking News

24 Shtator 2011

Zadrima te dua te paster!

Ne Zadrime ka edhe gjera te shemtuara, qe duam t’i eliminojme, per ta bere me te bukur token tone: jane mbeturinat e braktisura pergjate rrugeve, ne rrjedhat e lumenjve, perpara shkollave dhe ne mes te shtepive ku jetojme. Fushata do te krijoje ndergjegjesim per  kete problem si edhe te beje nje gje konkrete per ta zgjidhur.

 

Per kete, edhe kete cdo vit, qe nga viti 2011, organizojme te premten e 3 te shtatorit nje dite pune vullnetare per te larguar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona.

Dita e pastrimit do te realizohet se bashku me Nderkomunalen Zadrima, me mbeshtetjen e miqve te COSPE dhe te Circolo Alex Langer-Itali.

 

Mund te marresh pjese:

  • Duke shenuar, edhe me nje foto je vend ne fshatin tend qe ti deshiron ta kesh te paster dhe te lire nga mbeturinat!
  • Duke u bashkuar me ne ne nje dite ndergjegjesimi dhe mobilizimi !

 

MOS HARRO ASNJEHERE T’I DERGOSH MBETURINAT E TUA NE KAZANET E SHERBIMIT TE NDERKOMUNALES ZADRIMA!

 

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Lezhë

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Lezhë, për çështjet …

24 Shtator 2011

Zadrima te dua te paster!

Ne Zadrime ka edhe gjera te shemtuara, qe duam t’i eliminojme, per ta bere me te bukur token tone: jane mbeturinat e braktisura pergjate rrugeve, ne rrjedhat e lumenjve, perpara shkollave dhe ne mes te shtepive ku jetojme. Fushata do te krijoje ndergjegjesim per  kete problem si edhe te beje nje gje konkrete per ta zgjidhur.

 

Per kete, edhe kete cdo vit, qe nga viti 2011, organizojme te premten e 3 te shtatorit nje dite pune vullnetare per te larguar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona.

Dita e pastrimit do te realizohet se bashku me Nderkomunalen Zadrima, me mbeshtetjen e miqve te COSPE dhe te Circolo Alex Langer-Itali.

 

Mund te marresh pjese:

  • Duke shenuar, edhe me nje foto je vend ne fshatin tend qe ti deshiron ta kesh te paster dhe te lire nga mbeturinat!
  • Duke u bashkuar me ne ne nje dite ndergjegjesimi dhe mobilizimi !

 

MOS HARRO ASNJEHERE T’I DERGOSH MBETURINAT E TUA NE KAZANET E SHERBIMIT TE NDERKOMUNALES ZADRIMA!

 

Check Also

KALENDARI I BULKUT MUAJ QERSHOR 2018

PUNIMET NË ARA Për bimen e Grurit: Në zonën e ulet të Bashkisë sonë bima …

24 Shtator 2011

Zadrima te dua te paster!

Ne Zadrime ka edhe gjera te shemtuara, qe duam t’i eliminojme, per ta bere me te bukur token tone: jane mbeturinat e braktisura pergjate rrugeve, ne rrjedhat e lumenjve, perpara shkollave dhe ne mes te shtepive ku jetojme. Fushata do te krijoje ndergjegjesim per  kete problem si edhe te beje nje gje konkrete per ta zgjidhur.

 

Per kete, edhe kete cdo vit, qe nga viti 2011, organizojme te premten e 3 te shtatorit nje dite pune vullnetare per te larguar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona.

Dita e pastrimit do te realizohet se bashku me Nderkomunalen Zadrima, me mbeshtetjen e miqve te COSPE dhe te Circolo Alex Langer-Itali.

 

Mund te marresh pjese:

  • Duke shenuar, edhe me nje foto je vend ne fshatin tend qe ti deshiron ta kesh te paster dhe te lire nga mbeturinat!
  • Duke u bashkuar me ne ne nje dite ndergjegjesimi dhe mobilizimi !

 

MOS HARRO ASNJEHERE T’I DERGOSH MBETURINAT E TUA NE KAZANET E SHERBIMIT TE NDERKOMUNALES ZADRIMA!

 

Check Also

Trajnim me perfituesit e granteve, Shkolla Profesionale “Ndre Mjeda” Bushat.

Ne kuader te projektit “Aleanca per Zhvillimin dhe Vleresimin e Bujqesise Familjare ne Veri te Shqiperise” financuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *