Breaking News

1983 – 2013: 30 Vjet COSPE ne tre dite

Shoqata Italiane COSPE festoi 30 vitet e saj ne tre dite ne Firence nga data 6 deri ne 8 qershor 2013 prane Qendres se te Drejtave te Njeriut, RKF (via Ghibellina,12), me nje seri takimesh, debatesh, si edhe ngjarje ne pranine e te partnereve e te ftuarve nga e gjithe bota.

Ne keto dite mori pjese edhe nje delegacion nga Shqiperia, i perfaqesuar nga z. Zef Hila/Kryetar i Komunes Bushat, z.Gjon Marku/Kryetar i Bashkise Vau Dejes, z.Gjergj Doçi/Kryetar i Komunes Dajç, z.Zef Vokrri/Kryetar i Nderkomunales Zadrima, zj. Rozeta Gradeci/COSPE Shkoder.
Slogani i ketij aktiviteti ishte: ‘’Prej 30 vjetesh bejme ndryshim, sepse e bejme se bashku!”. Me kete slogan COSPE feston 30 vitet e saj, me gjithe aukseset e saj ne Itali dhe ne bote, fale te gjithe atyre personave qe kane ndare me ta keto vite, si partnere e donatore, bashkepunetore e miq. Ky ishte nje rast per te paraqitur projektet e COSPE ne Itali si edhe ne 30 vende te tjera ne bote me 150 projekte. Te ftuarit kane qene nga Bosnja, Shqiperis, Palestina, Egjipti, Nigeria, Senegali, Swaziland, Afganistan, Kina, Argjentina, Brazili, Uruguaj, Paraguaj, Kuba, etj.
Me kete rast me dt. 8 Qershor 2013, Nderkomunales se Zadrimes dhe Kryetareve te Komunave Bushat, Vau Dejes, e Dajç iu dorezuar nje Çertifikate Nderi, per gjithe vitet e bashkepunimit me Shoqaten COSPE, nga ana e Presidentit te COSPE-s z.Fabio Laurenzi.
certifikate-per-nderkomunalen-nga-cospe dscf0780

Check Also

Tryezë konsultimi për ndryshimet klimatike, Lezhë

Tryeza Rajonale e Konsultimit, e aktorëve publik dhe të shoqërisë civile, Bashkia Lezhë, për çështjet …

1983 – 2013: 30 Vjet COSPE ne tre dite

Shoqata Italiane COSPE festoi 30 vitet e saj ne tre dite ne Firence nga data 6 deri ne 8 qershor 2013 prane Qendres se te Drejtave te Njeriut, RKF (via Ghibellina,12), me nje seri takimesh, debatesh, si edhe ngjarje ne pranine e te partnereve e te ftuarve nga e gjithe bota.

Ne keto dite mori pjese edhe nje delegacion nga Shqiperia, i perfaqesuar nga z. Zef Hila/Kryetar i Komunes Bushat, z.Gjon Marku/Kryetar i Bashkise Vau Dejes, z.Gjergj Doçi/Kryetar i Komunes Dajç, z.Zef Vokrri/Kryetar i Nderkomunales Zadrima, zj. Rozeta Gradeci/COSPE Shkoder.
Slogani i ketij aktiviteti ishte: ‘’Prej 30 vjetesh bejme ndryshim, sepse e bejme se bashku!”. Me kete slogan COSPE feston 30 vitet e saj, me gjithe aukseset e saj ne Itali dhe ne bote, fale te gjithe atyre personave qe kane ndare me ta keto vite, si partnere e donatore, bashkepunetore e miq. Ky ishte nje rast per te paraqitur projektet e COSPE ne Itali si edhe ne 30 vende te tjera ne bote me 150 projekte. Te ftuarit kane qene nga Bosnja, Shqiperis, Palestina, Egjipti, Nigeria, Senegali, Swaziland, Afganistan, Kina, Argjentina, Brazili, Uruguaj, Paraguaj, Kuba, etj.
Me kete rast me dt. 8 Qershor 2013, Nderkomunales se Zadrimes dhe Kryetareve te Komunave Bushat, Vau Dejes, e Dajç iu dorezuar nje Çertifikate Nderi, per gjithe vitet e bashkepunimit me Shoqaten COSPE, nga ana e Presidentit te COSPE-s z.Fabio Laurenzi.
certifikate-per-nderkomunalen-nga-cospe dscf0780

Check Also

KALENDARI I BULKUT MUAJ QERSHOR 2018

PUNIMET NË ARA Për bimen e Grurit: Në zonën e ulet të Bashkisë sonë bima …

1983 – 2013: 30 Vjet COSPE ne tre dite

Shoqata Italiane COSPE festoi 30 vitet e saj ne tre dite ne Firence nga data 6 deri ne 8 qershor 2013 prane Qendres se te Drejtave te Njeriut, RKF (via Ghibellina,12), me nje seri takimesh, debatesh, si edhe ngjarje ne pranine e te partnereve e te ftuarve nga e gjithe bota.

Ne keto dite mori pjese edhe nje delegacion nga Shqiperia, i perfaqesuar nga z. Zef Hila/Kryetar i Komunes Bushat, z.Gjon Marku/Kryetar i Bashkise Vau Dejes, z.Gjergj Doçi/Kryetar i Komunes Dajç, z.Zef Vokrri/Kryetar i Nderkomunales Zadrima, zj. Rozeta Gradeci/COSPE Shkoder.
Slogani i ketij aktiviteti ishte: ‘’Prej 30 vjetesh bejme ndryshim, sepse e bejme se bashku!”. Me kete slogan COSPE feston 30 vitet e saj, me gjithe aukseset e saj ne Itali dhe ne bote, fale te gjithe atyre personave qe kane ndare me ta keto vite, si partnere e donatore, bashkepunetore e miq. Ky ishte nje rast per te paraqitur projektet e COSPE ne Itali si edhe ne 30 vende te tjera ne bote me 150 projekte. Te ftuarit kane qene nga Bosnja, Shqiperis, Palestina, Egjipti, Nigeria, Senegali, Swaziland, Afganistan, Kina, Argjentina, Brazili, Uruguaj, Paraguaj, Kuba, etj.
Me kete rast me dt. 8 Qershor 2013, Nderkomunales se Zadrimes dhe Kryetareve te Komunave Bushat, Vau Dejes, e Dajç iu dorezuar nje Çertifikate Nderi, per gjithe vitet e bashkepunimit me Shoqaten COSPE, nga ana e Presidentit te COSPE-s z.Fabio Laurenzi.
certifikate-per-nderkomunalen-nga-cospe dscf0780

Check Also

Trajnim me perfituesit e granteve, Shkolla Profesionale “Ndre Mjeda” Bushat.

Ne kuader te projektit “Aleanca per Zhvillimin dhe Vleresimin e Bujqesise Familjare ne Veri te Shqiperise” financuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *