Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Zadrima te dua te paster 1

Per kete, cdo vit, qe nga 2011, organizojme javen e fundit te  shtatot nje dite pune vullnetare per te larguar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona.
Dita e pastrimit do te realizohet se bashku me Nderkomunalen Zadrima, me mbeshtetjen e miqve te COSPE dhe te Circolo Alex Langer-Itali.
Mund te marresh pjese:
  • Duke shenuar, edhe me nje foto je vend ne fshatin tend qe ti deshiron ta kesh te paster dhe te lire nga mbeturinat!
  • Duke u bashkuar me ne ne nje dite ndergjegjesimi dhe mobilizimi ne shtator 2017
MOS HARRO ASNJEHERE T’I DERGOSH MBETURINAT E TUA NE KAZANET E SHERBIMIT TE NDERKOMUNALES ZADRIMA!