Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Misioni i Presidentit te COSPE Giorgio Menchini ne shqiperi

Ne kuader te projektit “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësisë familjare në Shqipërinë Veriore.” i financuar nga Agjensia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim, i cili promovon rritjen e pavaresise ushqimore dhe mbështet zhvillimin socio-ekonomik të qëndrueshëm të komuniteteve rurale të disavantazhuara në Veri të Shqipërisë. Presidenti i COSPE Giorgio Menchini  dhe  Presidenti i Shoqates AveProBi  Gian Domenico Cortiana  dhe Stela Beghini Konsulene Cospe,bene nje nje vizite ne Shqiperi. Misioni kishte për qëllim mbledhjen e elementeve të informacionit dhe vlerësimit për hartimin e Planit të Punës të vitit të parë,

 

Check Also

Eco-cultural Trails in Zadrima, North Albania

The project of eco-culture trails promotion is part of a two-year project that COSPE Onlus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *