Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Kultura e Komanit Flet

Kjo video eshte realizuar per te promovuar sitin arkeologjik te Komanit, ne kuader te projektit:
Kultura e Komanit flet!
Pasuria kulturore dhe natyrore per zhvillimin e nje turizmi te qendrueshem,
financuar nga: Parneret Shqiperi per Ndryshim dhe Zhvillim, fitues i Konkursit te ideve te Gjelberta 2016

Check Also

Trajnimi i 4 agronomeve

Në kuadër të projektit “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësise Familjare në Veri te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *