Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Konferenca e hapjes se projektit: “Aleanca per Zhvillimin dhe vleresimin e bujqesise familjare ne veri te Shqiperise”

Prane Shkolles se Mesme Profesionale “Ndre Mjeda” ne Bushat, u zhvillua konferenca e hapjes se Projektit:
“Aleanca per Zhvillimin dhe vleresimin e bujqesise familjare ne veri te Shqiperise”
Ky projekt zbatohet ne partneritet nga Shoqatat Italiane RTM-Reggio Terzo Mondo, COSPEdhe ato shqiptare si Qendra e Gruas “Hapa te Lehte”, PfD, ne Bashkite: Vau Dejes, Fushe Arrez, Puke dhe ne njesite administrative Dajç, Blinisht, Kallmet e Balldren-Bashkia Lezhe, financuar nga Ministria e Puneve te Jashtme Italiane.

 

 

Check Also

Trajnimi i 4 agronomeve

Në kuadër të projektit “Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësise Familjare në Veri te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *