Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

cospe

Gjader

Gjader: Nisja Dajc Distance: 6.6 km Elevation gain: 23 m Avg slope: 0.9 Time: 2 hour

Read More »

Bushat

Bushat: Starting point: Krye Bushat school Distance: 10 km Elevation gain: 524 m Avg slope: 10,3% Time: 8 hours (included break time)  

Read More »

Bashkia Vau Dejes

Kreu Bashkia e Vau-Dejës bën pjesë në Qarkun e Shkodrës, me distance 20 km nga Shkodra, 92 km nga Tirana dhe 81 km nga Airoporti i Rinasit. Ajo ka një sipërfaqe prej 468 km² ku 10 465 ha janë tokë bujqesore. Bashkia   e  Vau-Dejës kufizohet në veri dhe në perëndim me bashkinë e Shkodrës, në lindje me bashkinë Fushë-Arrëz  ndërsa …

Read More »

Trajnimi kartapestes

Ne kuader te Projektit “Mbeshtetje per dinamikat e zhvillimit lokal ne zonen rurale te Zadrimes-Veriu i Shqiperise”, i financuar nga Ministria e Puneve te Jashtme Italiane-MAE, u zhvillua Kursi i Formimit: “Bazat e  cartapesta” ne datat 24-28 shtator 2012, me mbikqyrjen e ekspertit Lorenzo Paoli, ne zyrat e  COSPE-Shkoder. Ne kete trajnim moren pjese te gjithe animatoret e levizjes Zadrima …

Read More »