Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

cospe

Hartat e burimeve ne Zadrime

Keto shtigje jane realizuar nga grupi i animatoreve te Levizjes Zadrima Toka jone, ne bashkepunim me Eksperten Svicerane Barbara Haussamann, perreth territorit te Zadrimes, per te zbuluar thesaret natyrore dhe kulturore qe gjenden ne kete territor. ¬†Kjo pune u realizua me mbeshtetjen financiare te Programit te Zhvillimit Rajonal-Veriu i Shqiperise, nepermjet Bashkepunimit Austriak per Zhvillim dhe Bashkepunimit Zviceran per Zhvillim …

Read More »

Shita Hajmelit

Starting point: Nenshati village, Lagjia Sumaj quarter Elevation gain: 509 m Avg slope: 17,4% Lenght:3 km

Read More »

Sheldi

Starting point:Tunelet e Spatharit Elevation gain: 480 m Avg slope:11,1% Lenght: 8,29 km

Read More »

Sarda

Starting point: Gjoc Rragam, Guri i zi Elevation Gain: 114 m Avg slope:3.4% Length:13.3 km

Read More »