Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Aktiviteti ne shkollen Hajmel

“MESUES TE DASHUR GEZUAR FESTAT!”

Eshte motoja e aktivitetit qe zhvillohet me date 7 mars 2013, ora 09.00, ne oborrin e shkolles se mesme Hajmel, me rastin e festave te 7 dhe 8 Marsit. Pjesemarres ne kete aktivitet jane nxenesit e shkolles fillore dhe te mesme ndersa organizatore eshte nendrejtoresha e kesaj shkolle, Zj. Leonora Prenga.

Check Also

laboratoret e kartapestes

Me mbeshtetjen e shoqates Italiane Cospe, ne tre shkolla te Zadrimes, Gjader, Hajmel dhe Blinisht, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *