Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

26 shtator 2014

Levizja “Zadrima toka jone” Ne Bashkepunim me shoqaten “Cospe” dhe “Nderkomunalen ZADRIMA” si dhe me mbeshtetjen e vazhdueshme te “Circolo Alex Langer” Viareggio Itali organizuam me Dt:26 shtator 2014┬áDiten e pastrimit ne territorin tone qe tashme eshte kthyer ne tradite per zonen tone. Ftoheni dhe ju te jepni kontributin tuaj per nje mjedis me te paster.

Check Also

laboratoret e kartapestes

Me mbeshtetjen e shoqates Italiane Cospe, ne tre shkolla te Zadrimes, Gjader, Hajmel dhe Blinisht, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *