Lajmet
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

24 Shtator 2011

Zadrima te dua te paster!

Ne Zadrime ka edhe gjera te shemtuara, qe duam t’i eliminojme, per ta bere me te bukur token tone: jane mbeturinat e braktisura pergjate rrugeve, ne rrjedhat e lumenjve, perpara shkollave dhe ne mes te shtepive ku jetojme. Fushata do te krijoje ndergjegjesim per  kete problem si edhe te beje nje gje konkrete per ta zgjidhur.

 

Per kete, edhe kete cdo vit, qe nga viti 2011, organizojme te premten e 3 te shtatorit nje dite pune vullnetare per te larguar mbeturinat e braktisura ne fshatrat tona.

Dita e pastrimit do te realizohet se bashku me Nderkomunalen Zadrima, me mbeshtetjen e miqve te COSPE dhe te Circolo Alex Langer-Itali.

 

Mund te marresh pjese:

  • Duke shenuar, edhe me nje foto je vend ne fshatin tend qe ti deshiron ta kesh te paster dhe te lire nga mbeturinat!
  • Duke u bashkuar me ne ne nje dite ndergjegjesimi dhe mobilizimi !

 

MOS HARRO ASNJEHERE T’I DERGOSH MBETURINAT E TUA NE KAZANET E SHERBIMIT TE NDERKOMUNALES ZADRIMA!

 

Check Also

Zadrima Video

VIDEO PREZANTUESE E LEVIZJES ZADRIMA TOKA JONE, pergatitur nga GJOVALIN KUKA Best free WordPress theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *